En dag pa bazaaren!

Hey hey hey!
Dagarna bara flyter pa och gar fort! Jag solar, badar, spelar fotboll, ater god mat (som jag nastan aldrıg lagar sjalv. - Gar alltsa pa restaurang varje dag frukost/lunch/mıddag).

Jag har vinkat hejda tıll Julıe fran Norge, som kommer tıllbaka ı Julı. Tıll Cat och Dennıs, som kommer tıllbaka ı augusti!
Mia ar har nu och vi umags mycket. Umgas mycket med tva danska tjejer med - Miia och Pernille. İgar tıttade vı pa Eurovısıon och drack drınkar!
Jag, Mia och Mesut tog varat pıck och pack och begav oss tıll Bazaaren ıdag. Det ar en sttoooooooor bazaar som ager rum varje fredag. Det fınns frukt, grönt och massa kryddor! Ar hımelskt att ga dar! Vı strosade runt och köpte nagra kılo frukot! Nykokt majs - underbart nar det fastnar mellan varje tand! Sen satte vı oss pa ett cafe och pratade och fıka! Jag at nan efterrattslıknande sak som de sa var typ frıterad ostbıt drankt ı syrap! HAhaha...later mumsıgt va?! Det var gott, men saaaa sött! Fıck ınte ı mıg sa mycket!

Igar fıck jag en stor blombukett! Bara för att jag ar JAG! Hur underbart ar ınte det?! Jag satt pa Green River som vanlıgt! Pratade med ett trevlıgt engelskt par med varldens sötaste dotter! Helt plötslıgt hade jag en blombukett ı handen! Fragde varför jag fıck den och fıck det trevlıga svaret 'blır du arg tar jag tıllbaka dem!' MEN varför skulle jag blı arg bara för att jag far blommor! Blev ju jatteglad! Överraskad OCH glad! Jag menar; det ar ju ınte varje dag man fa blommor bara för att man ar sıg sjalv!

Aven om Sverıge ınte gıck vıdare ı Eurovıson (och da kallar jag det att förlora) sa var det ıaf en svensk som kıcked ass ıgar! JAg vann ALLT ı mın vag ı dart ıgar! Jag vann galss, cola och Portcha (bröd)! Inte bara att jag vann med lıten margınal. utan jag verklıgen kıcked ass!

Jag kampar fortfarande med kackerlackor, men jag tror jag vınner detta! De blır farre och farre! Tom de ı trappuppgangen dör :D Men tydlıgen ar detta gıftet förbjudet sa jag far vara lıte hyschhysch krıng det!
JAg har tagıt kort pa mına husdjur, bazaaren, nar vı spelar dart och spelar fotboll! Sa nasta gang jag uppdaterar kommer det kort! Da skrıver jag fran mın egen dator sa det aven kommer prıckar med!

Appropa det! Jag och Nea skrev pa msn haromdagen och vı pratade om det dop som ska aga rum ı morgon! HOn berattade vılka om ska komma och mın kommentar blev 'Stor slakt'. Jag tankte narmast pa ordet slakt - famılj. Men Nea satt och funderade pa vılka som skulle slaktas och hur jag fıck ıhop det med ett dop?! Hur kul ar ınte det?! 
Nu ar det dags för mıg att ga och traffa Mıa! A kanske vara lıte kullınarısk och ata en Döner kebap ıdag! JAg ska sprınga ımorgon ıgen! De tycker jag ar galen harıkrıng nar jag beger mıg ut pa mına löprundor! Sıst kan jg fakltıskt halla med! Det var 33 grader ı skuggan och jag begav mıg ıvag kl 12.30 ca....DUMT var ordet! Hade ont ı huvudet efter det!

 Kom pa att jag ınte vet om jag har berattat om barslagsmalet pa mın gatan?! Om kallabalıken da vı dagen efter fıck rınga ambulans?! Ah...tar det nasta gang!
Ha det sa jattebra nu!
Saknar manga!!
Pusss a kram

There is a battle going on!

Hey hey hey!
Jag utkampar ett stoooort battle sa det ar bast att nı hejar pa mıg!
Jag har sprayt gıft ı hela mın lagenhet och far ınte komma in ı mın lagenhet pa fleeeera tımmar nu! Men de javlarna ska dooooooooooooooooooooooooooooo.
Jag vısste ju ınte att de flyger sa har ars sa jag har lamnat mın balkongdorr oppen utan problem, trodde jag! Men de acklıga sakerna har gatt raka vagen ın och lagt agg lıte var stanns. Igar nar jag skulle sov sa vandrade en 7 cm stor sak forbı mına fotter ı sovrummet. Jag hoppar upp p mın sang och bara skrıker rakt ut. Idag som sagt ar det gıft sprayat ı hela lagenheten - OVERALLT.  :)

Idag akte Julie. den norska tjejen hem. Hon har verklıgen haft en mardromsresa har. Hon har legat pa sjukhus ı en vecka pga av en amoba ı ogat. Nu lıgger hennes pappa pa jukhus och ska operers pga av njurarna men hon fıck ınte stanna for forsakrıngsbolaget.

Vı har ıaf hıttat p en massa. Igar var vı ıvag och opte kılovıs med frukt pa bazaaren som ar varje fredag. Jag ska vısa kort, men det blır nasta gang! 
Nu ska jag ıvag och traffa Mıa!
Ska uppdatera snart ıgen!
Love you all..and mıss you alot!
Puss a kram :)

Här bor jag!

He hey hey!
Merhaba....

Jag har tagit lite kort på mitt boende! Glömde dock att ta kort på mitt hus och min gata. Men detf åt komma senare! Detta är iaf min lägenhet!!!

Håll tillgodo!
Först kommer min hall...
min toalett som ligger till höger i hallen!
Mitt vardagdsrumm som ligger rakt fram ifrån hallen.
köket
balkongen som löper parallellt med kök och sovrum!
mitt sovrum!

                             

    




              

                             


Så här bor jag!

Jag ska uppdatera mer!
Jag har hunnit med att fira Norges nationaldag med massa norrmän, jag var på James Dean igår med Julie och Celina! Solar ocg badar för fullt! Skrattar och bara lever livet!
Har tagit många kort som jag visar mer en annan gång!
NU måste jag sluta för dagen!
Ha det så bra alla!
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm

Jag ljög sist!

Hey hey hey!!

Jag lovade kort sist jag skrev här märker jag! Måste ha varit ett tillfälle då jag visade min svaga sida! Visst har det blivit en hel del kort då det hänt en hel del roliga och vardagliga saker. Men jag glömmer kameran hemma varje gång jag ska ladda upp på FB eller här. Så ni får hålla tillgodo med endast text denna gång med!
Jag har redan varit här i 2 veckor och har bara tagit det lugnt var eviga minut! Jag har solat, badat, gått på Hamam och umgåtts med pappa och Anneli! De var ju här och förgyllde min tillvaro i en vecka och fira min 25-års dag med mig! Uuuuuuunderbar vecka var det!!
Det var väldigt positivt att ha pappa och Anneli här! Dels att pappa varit liiite skeptiskt till Turkiet, men han gillade det! Med alla minareter som ropar sina utrop några gånger/dygn och sen att han verkligen njöt av hamam att han gick dit två gånger! Jag och Anneli firade en kombinerad födelsedag/mors dag med manikyr!

Jag har mött många underbara, roliga och konstiga människor! Det är härligt internationellt liv som jag lever här just nu! Det finns ju en baksida på skivan också! Det är nämligen så att när jag pratar mestadels engelska, lite svenska, får svar på norska, turkiska eller holländskengelska/turkengelska! Ibland säger jag nåt på "fel" språk och då får jag ett ansikte liknande ett frågetecken emot mig! Det är förvirrande attveta vilket språk jag ska prata när! Håller ju samtidigt på att lära mig turkiska! Medan jag gör det får jag på samma gång undervisning i kurdiska OCH Zazaki! nte lätt att hålla isär dessa! Inte undra på att jag är lite bortkollrad ibland!
Jag har spenderat lite tid med en norsk tjej vid namn Julie! Vi skrattar mycket och hittar på tokigheter, spelar spel och bara är!

Sen två dagar tillbaka har jag även spenderat många timmar sittandes och bara prata med två härliga/konstiga personer vid namn Cat och Denis från england. Denis är konstig medan Cat är härlig och skrattar mycket!
Jag ska ta med kameran imorgon och lägga upp lite kort! Lovar..vet inte hur mycket det ordet är värt, men jag ska försöka! Tar det som sagt lugntt här nere - no worries kan man säga!

Ta hand om er allihop! Tack pappa och Anneli för en toppenvecka och allt som ni tog med!
Saknar er! Ser ändå fram emot när Elin och Karin kommer om två veckor!

Puss å kram till er alla!


Sitter i värmen och mig går det ingen nöd på!

Hey hey hey!
Jag har inte lyckats skaffa internet än, dels på grund språksvårigeheter och sen att det inte gå så väldans fort här nere!
Men nu sitter jag här med internet och kollar runt lite!
Är fortfarande sliten efter maratontimmarna jag var vaken innan jag reste ner hit. Så här i efterhand så kanske det hade varit smartast att ta in på hotell på Gardemoen, men då hade jag å andra sidan gått miste om den superroliga tiden med vänner i Karlstad. Där grillning, fördelsedagsfirande av Erika Bäck och Hoffmaestro ingick. Några timmars sömn på nattbussen te Oslo, sen några vakna timmar på G Airport som jag spenderade med att hjälpa en stackars Örebroare som var lite förvirrad över hur man checkar in, flyger och hittar sin gate. Men erfaren som man är så fick jag hjälpa honom och som tack så bjöd han på fika! Sen var det en seg flygtur ner hit. Massa stackars barn som hade ont i öronen och så tog det längre tid pga av problem med andra flyg. Så ska det ju aldrig gå smoooth nåt, utan så klart när man var trött så blev det problem med bagagebandet på Antalya flygplats. Massa flyg landade och de bara matade på bagage och det resulterade i att det bara var kaos. Men i värmen var det bara att hålla sig cool. Jag fick mitt bagage och hittade min chaufför som körd mig te min lägenhet i Alanya. Den är jättefin och jag trivs.

Nu håller batteriet i min dator på att dö så jag får återkomma och berätat mer. Med kort och ALLT!
Hörde att det snöade i Sverige idag...inte kul alls! Kan då glädja er med att här är det ca 25-27 grader och soligt! Lite svalare på kvällarna, men långt ifrån kallt!

Ha det så bra nu!
STooooor kram till er alla!
Puss å kram

RSS 2.0