Äntligen!

Hejsan!
Jag vet att det var länge sen,men det har faktiskt inte gått att logga in! Det har varit knas i stort sett sen jag kom hem från Australien! Jaaaa där läste du rätt! JAg är hemma nu! Efter 29 timmer i flyplan och på olika flyplatser kom min käre farbror och min kära faster och hämtade mig på Arlanda på natten, så jag fick sova gott i en bil helavägen hem!

NU sitter jag i Huskvarna och är lite sliten efter några dagars jobb! Och neej tro inte att jag är lat! Det är bara lite ovant att börja jobba tiiidigt på morgonen!
Men v'l här nere måste jag säga att jag har sett en utav de sötaste bebisar jag npnsin har sett! Alx heter han och är tre månader! Angelica min underbrara f.d kollega har fått enna underbara varelse!!!
Kan tillägga att jag har tjecker efter mig denna sommar med. De är inte kloka när d är här i skogarna! Snart ska jag upp te Falun på ett bröllop!
Jaaa det var en kort resumé...var inte riktigt beredd på att det skulle börja fungera igen!
Men nu ska jag snart uppdatera den igen...om det är nån som läser nu när jag är hemma!Hihi...
Men hey hey hey så länge då!
Puss å kram..

Förresten! Måste bara berätta! Häromdagen ´när jag jobba och kände att jag var trött så jag slängde iväg ett sms te MIx megapols önskelunch! Där passade jag på att hälsa till de mest underbara människorna som finns! Tror ni att det hörde hälsningen, när den väl lästes upp??? Neeej..tyvärr så hörde en annan underbar människa min hälsning..och det mest pinsamma var att jag inte nes hade hälsat te henne... :( förlåt! Men jag tänke faktiskt på idg!
Räcker det!?!?!

RSS 2.0