Want something? Fight for it!

Hey hey hey!
Något som ekar i mitt huvud hela tiden är "Want something? Fight for it!"
Det jag vill ha just nu är en lärarexamen, med ett godkänt examensarbete, men just nu så känns det inte somom det går att kämpa för. Det är så obeskrivligt tråkigt att sitta med detta hela hela tiden, men slappnar aldrig av, man bara läser och det känns inte som om man kommer nån vart. Men som sagt - keepp up the fight. Bara att fortsätta antar jag. Vill ju komma in i en rusch så det känns att man gjort något under dagen så man kan slappna av när kvällen kommer. Men men..det är bara typ en månad av detta kvar nu! Bara att skriva och läsa ett tag till. Ska snart ut på promenad i detta snörusk som är med. Folk har tydligen väntat på snö! Sjävl skulle jag mycket hellre vilja ha vajande palmer utanför mitt fönster. Tids nog...

Ska ta ett ryck nu, sen promenad och en smaskig middag hoppas jag. Allitd nåt ljus i mörkret. OJOJOJ det är ju desperate housewives ikväll med. DET får jag inte missa! Haha..ser ni mitt liv - eller kanske snarare brist på ett liv. Men håll tillgodo är bara ett par veckor kvar och sen lever jag igen =) Och jag loooovara tt sluta gnälla då med  ;)

Over and out for now...In i dimman på med radarna!

Måste bara göra ett tillägg!

Får skryta med att jag klarade det alldeles UTAN beskrivning så jag kan äta min Snickers med gott samvete =)


               

Att vara student suuuuger

Hey hey hey
Att vara student suger, kan jag konstatera. Sitter här i min bistra vardag och skriver examensarbete. JUST DET! Det är ju inte  ens vardag. Sitte rpå uni en söndag och skriver. Visst jag har mig själv att skylla i och med att jag jobbat en hel del. MEN jag behöver ju oxå pengarna så det ska bli skönt när de rullar in i januari. Från två jobb dessutom!
Sitter alltså här på uni och pluggar! TACK Jenny!
                                            
   - som är min eviga vapendragare och mitt sällskap i "vårt" rumm 219! Vi har haft en galen dag och den är inte slut n. Det har ju tom blivit saker och ting gjorda! Nu ska jag sätta igång, men först måste jag visa!
Efter att ha ätit lunch i en TOM Gläntan så köpte jag lite läskeblask och snask som jag tänkte avnjuta efter maten, Köpte en Snickers. På den finns det enn förklaring till hur man öppnar den för att äta. Den som inte fattar hur man öppnar pappret på en snicker ska faaaaan inte äta en Snickers heller! Elle rär jag helt ute och cyklar i mina tankar!!
Men kolla!

              
Ska bara tillägga att jag och Jenny passade natruligtvis på att dansa i tomma Gläntan, när får man chansen att göra dte igen liksom?! Vi dansade och sjöng som f****n när vi helt plötlsigt märkte att vi inte alls var ensamma som vi trodde och återgick då snabbt till det normala. Eller jaa...normalt för att vara vi!
Nu ska jag skriva klart så min handledare kan bli stolt (?) över det jag åstadkommit! Hhahaa...
In i dimman, på med lyset!!!

cuz I'm leaving on a jet plane

Hey hey hey!
Nu har mina planer börjat ta form! Jag ska ta examen, flytta och jobba så mycket det bara går! Allt detta fram te 1a Maj. Då flyttar jag mot solen, kanske för tre månader kanske längre!

NU släpper jag allt och beger mig ut i världen! Eller som jag råkade säga i fredags "dra över världen"! Vilket jag INTE kommer att göra..jag ska SE världen! Känns som det rätta tillfället att sticka. Synd bara  att jag ska bli moster någon månad tidigare. Vill ju gärna vara här för den lille. Han ska ju ha moster  som favvo. Men det kommer han nog ändå när han inser vilka resor han får göra!
Reser ja..jaa det gör jag ju en del, om än inrikes mellan samma städer! Nu har jag varit och jobbat i Hagfors i över en vecka och haft jättekul. Imorgon tar jag bussen hem. Jag och Jenny ska vara ambitiösa och plugga lör och sön på Uni där vi bokat vår kära rum 219! Självklart ska vi sitta där hela nästa vecka med. Vill även hinna se Luftskottet som sprängdes för att få tankarna på nåt annat bara ett par timmar. Sen under nästa helg beger jag mig ner till Jönköping där nästa jobb väntar! Posten i Mullsjö here I come! Sen kommer jul, pkugg och nyår! Kan det bli bättre?!?! haha..Tänkte jag ska skriva som f*****n nu ett par dagar så jag kan vara liiite ledig under jul och sen när jag är tillbaka i K-stad kan jag satsa helhjärtat på flytten upp te Falun.
Nu ska jag sova lite så kanske jag orkar med morgondagen!
Men här kan ni hålla tillgodo med min utsikt som jag kommer få i Maj och framåt!
natti natti....
                                   

Dagen att göra: inköp av mammabyxor!

Hey hey hey!
Sitter nu här och tittar på Lejonkungen, med en fyraåring som inte kunde ha större ögon! En liten fika, en film och förmiddagen är lugn. Jaaa jag vet! Det är jag och INTE tvn som ska vara barnvakt! Men herregud, gäller inte den regeln bara på sina egna barn? Jag är ju den roooooliga Gudmodern man kan åka till och göra de roliga sakerna hos. Som att se på film en fredgasförmiddag, skriva önskelista till tomten som vi sen ska åka ner och posta. När vi gjort det så är det dags för att äta den efterlängtade hamburgaren, med glass som efterrätt! Kan bara tillägga att det är tur att jag har ett barnskligt intresse för Disneyfilmer! ;)
                                                              

Det är det som står på dagens lista. Samt att köpa mammabyxor! Näää det är inte till mig. Jag och min syster ska inte ha barn samma år! Men där emot så är min jättegravida, men dock fortfaranade smala kära syster i stort behov av byxor som kan gå över den lilla bolll te mage hon har gått och skaffat sig. Hon hade ett par jättefina manchester, men de sprack (!) när hon skulle sitta ner härom dagen. Ska tydliggöra att det är inte för att hon är tjock, utan att tyget var tunnare och slitet så det slets mer eller mindre sönder efter intensiv användning. Så nu ska jag bege mig ner till Hm och köpa nya när jag befinner mig i storstan över dagen!

Sitter här med kontraktet på en ny lägenhet i min hand! Ska jag skriva på eller inte?! Grejer är att det är ju inte i Sverige så det är mycket som ska klaffa! Men det verkar som det mesta ordnar sig, som allt i mitt liv. Jag behöve rinte anstränga mig värst, bara lite =) Det mesta löser sig med bara lite ansträngning, vilket är skönt! Säger inte att jag är lat för jag jobbar på ganska bra! Men jag är bekväm så jag tänker igenom hur jag vill ha saker innan jag agerar. Så jag har min plan klar för mig nu! Hur skönt som helst! Vissar delar av familjen haar redan planerat en resa för att besöka mig. Säkert inte bara däför, utan för att få lite sol på semsterna med, men ändå! Alltid kul att de vill komma!
Nää nu ska jag ägna mig åt sötnosen Elin och Lejonkungen som visas på tv samt dricka upp mitt kaffe!!

Ha nu en underbar helg allesammans! Min verkar bli en skön blandning av plugg, möte med familj och mysmiddag med ssyters svärmor (som nästan känns som min egen!) Ikväll är det På spåret som gäller hos Emma och Riffarn! Nea är på Julmiddag för andra kvällen i rad så vi andra får hålla till godo med varandra!

Nu ska här skrivas önskelista till tomten!!
Bye bye!

  
                                                                 

Vardagstristess - men nyår är planerat!

Hey hey hey!
Sitter här på Uni igen, som vanligt! Men nu känner jag tom att jag har presterat nåt! Har producerat två hela sidor med text och mer ska det bli! Snart ska jag sätta mig på bussen upp till Hagfors för jobb! tror jag växer fast på dessa bussar! Men ändå...trevligt med lite jobb. Först ska jag vara lärare i tvåan och sen är det bara att flytta till fritids och stängning!
Ikväll blir det att se Hibs vinna på hemmaplan - snackar förstås om innebandy! Ser fram emot fredag som jag ska spendera med min guddotter. Vi ska bygga sandslott, bygga en stege upp till himlen, äta hamburgare och glass till efterrätt och sen så klart posta önskelistan till tomten.

Helgen bjude rpå  plugg antar jag. Har inga andra planer ochjag har en del att ta igen från mina lata dagar. Har även fått reda på att jag ska tydligen lämna in mitt arbete till min handledare senast den 14/12 för att hans ka bedöma om jag hinner klart till opponering eller inte! Bli spännande att se....

Som sagt..här är det inget annat än vardagstristess. Men JO! Jag och Jill härjade fritt på vårdcentralen i måndags ooch fick vår spruta tillslut. Nu sitter man här med en ömmande arm, men det har gått bra ändå! Vi kom in som två virrvelvindar, fyllde i några papper , fick varsin spruta och så var vi ute igen. Under denna korta studn hann både jag och Jillsan bjuda några sköterskor på några skratt då vi högt ochg ljduligt pratade för fulla muggar! Nån som är förvånade? Detta härjande fortsatte sedan till Konsum och sedan hem där det bara var att sitta still och tycka synd om en själv. Vardagstristess...med vissa ljuspunkter! 

Så som att byårsplanerna är nåt annat än jobb för min del för första gången på jag vet inte hur länge Jag, Jillsan och Krull ska än en gång åka till Uddevalla till Bengan och där ska vi fira in det nya året som aldrig förr! Hoppas Ree kan ansluta oxå!
Men nu ska jag göra en sista seriös sattsning på att skriva några rader innan det blir till att slå ihop och skynda mot bussen!
Ser fram emot ytterligare en helg vid havet och kuststaden Uddevalla vid nyår!!
Hejdå å kraaam 


RSS 2.0