Underbar helg med töserna och nu tillbaka till den gråa vardagen!

Hey hey hey!
Har haft en uuuuuuunderbar och efterlängtad helg med mina töser Bengan och Jillsan (Jillson, Nunnan aka)!! Det bar av i fredags och jag och Jill fördrev tiden på tåget medmånga skratt och djupa samtal! Väl framme i Uddevalla stod en stressad Bengan och mot tog oss med ett leende! Vi åt en god middag och snackade lite framför Idol!
Lördagen bjöd på mycket roligt! Vi hann med en sväng på stan, turista i Ua, en sväng till Torp(-et)! efter det så åkte vi hem te Tomten och Eva som hade dukat bordet med goda bakverk och smörgås! När vi kom hem så väntade felra olika out fits som skulle provas och utses! Ännu en god middag blev det och trevligt sällskap och utgång till Mortens! (uttalas med kort o). Hela helgen bjöd på många skratt och härliga tider! Vi fick även en guidad tur av Bengan och en promenad på Uddevallas stolthet - Standpromenaden vid havet! Tågresan var fylld av en massa skratt igen! En kommentar av Jill som fick mig att kikna : " Men usch vad det luktar...men det luktar som köttsoppa!" Vi pratade om lukten i Grums...stället Gud glömde!


Kvällen avslutades med mys hos Ree där det väntades "Mitt stora feta grekiska bröllop" och sen en god natts sömn! Nu sitter jag på Universitetet igen och försöker plugga! Så nu ska jag sätta igång! Jag är myyyyyyycket glad nu för jag mår mycket bättre och har fått ny energi efter helgen med flickorna!
Nu ska jag sätta igång!Ser fram emot nyår =)
Bye bye kraaaam

Nu bär det va!

Hey hey hey!
Nu har jag kommit hem efter några dagars arbete i Hagfors. Det var jobbigt i och med ett otroligt huvuddunk och det kändes stundtals som om det var bäst att lägga huvudet under armen och fly. Men icke! Det gjorde jag inte! I stället fick jag höra att jag var snygg av ett gäng pijkar årgång -03! Det var egentligen min syster som skulle vara vikarei, men hon fick andra uppdrag och täckte upp det h¨let med mig i stället. De små underbara liven säger "Åh vad bar att du är vår lärare idag. Du är mycket snyggare än din syster!" Hur glad blir man inte då? Perfekt start på dagen med lite uppvaktning, om än från lite ungt håll för mig!

Men imorgon ska jag hinna med föjande! Seg coh härlig frukost, kanske kanske plugga lite. Jag har fått en tid på vårdcentralen efter ett samtal fråmn arg surtant där så dit ska jag imorgon. Hem till Ree och värma min matlåda i och med att jag inte har nån micro. Sen ska Jill ringa och vi ska bege oss ner på stan. Vi  ska fixa lite inkp inför helgen! Ny party outfit kanske? Det var läääännge sen det.
Har jag inet nämnt det?! Jo, men det tror jag va?! Tågbiljetterna är bokade, väskan är halvpackad för imorgon drar jag och Jillan för att hälsa på Bengan, som flyttat ifrån oss. Men bara fysiskt - hon finns ju alltid med oss i våra hjärtan. MEN ÄNTLIGEN ska det bli av och vi ska till henne. Satans jävlar bara för denna troliga bihåleinlfammation. Kunde ju inte komma mindre lägligt, då jag inte alls har mycket för mig i livet just nu!
Men men...allt har väl sin tid, heter det inte så?! Är väl bara att ta även detta med en klackspark och tänka att det ordnar sig!
Så nu mina nära och kära! Nu ska jag dricka upp mitt te och sen natta!
Oj! Höll ju oå att glömma! Efter att ha legat instängd, pluggat och bara ansett att min lägenhet är ett fängelse bestämde jag och Ree oss för att masa oss på bio. Vi såg Vröllopsfotografen. Kanske inte den perfekta tajming, men examensarbete mm som vi har på våra scheman. Men det var såååååå underbart skönt att fly det verkliga livet en stund - bort från förkyldningar, arbeten och flytt mm!
Nu ska jag drömma sköna drömmar och hoppas ni gör detsamma!
Kraaamen!
Under ser ni ett kort på tvp glada resenärer - Klara och Jill!


Jill och jag!

Min alldeles egna ö!



Hey hey hey!
Sitter nu på universitetet och försöker plugga. Jag läser och läser en massa, snyter mig och hostar och läser vidare. Allt detta i min tragik! =)
Men jag har atgit tag i vissa saker nu iaf. Ringde vårdcentralen för att ta tag i min förkyldning som jag burit på i fyra veckor nu och som inte verkar ge med sig. Sist jag lät detta fortgå så hade jag bihåleinflammation, vilket jag inte har tid eller lust att ha nu heller! Så nu ska de ringa och jag ska bli bra bara jag träffar en doktor! Men först ska jag plugga som bara den, hem och packa för att åka till de norra Värmlandsskogarna och jobba ons-tors! Åka hem freförmidag och komma hem lagom för att packa en ny väska och åka  vidare med Jill mot Sherwoodskogen och träffa vår alldeles uuuunderbara Bengan! eller sa jag Sherwoodskogen!?! Jag menar ju så klart Uddevalla! Så på fredag bär det av! Wiiiii.....

 så kan man räkna ner dagarna tills Krull återvänder till Svedala! Liiite ljus i mörkret finns det allt! Men annars har 2009 vara ganska grått och beiget tycker jag allt! Visst har det funnits några höga pikar, men tyvärr måste jag säga att de djupare dalarna har varit djupare! Men det första halvåret bjöd på många skratt! Som jag saknar enormt mycket! Nu sitter jag här i min examensarbetes/flytt-misär och bara längtar! Jenny försökte peppa mig och säga att jag har sååå mycket att se fram emot, men det är NÄSTA år! Ska bli moster, kanske bo med palmerna mm...men vad hjälper det mig nu?! Men jag har ju iaf helgen att se fram emot. Helgäventyr med Jill och Bengan är det inte varje helg man får ha!!!

Ska fortsätta drömma om min ö där jag ska sitta med en paraplydrink, titta ut över havet och bara filosofiera....eller jag menar ju så klart att jag ska fortsätta plugga! Ska bara återge ett utav mina favorticitat ur sportsammanhnag av ingen mindre än Mästarnas Mästare, Per Elofsson, som har en otrolig vinnarinstinkt: "Det är bara att bryta ihop och komma igen!" Så det tänker jag göra nu! Drömma mina drömmar och plugga vidare!

Pöss å kräm mina vänner!

Plugg, plugg, plugg.... och så snyta sig osv

Hey hey hey everybody allihop!
Idag har jag verkligen kickat igång mitt examensarbete! Samtdigt som jag har snutit mig som aldrig förr! Det har varit jobbigt, men bara att fortsätta. Det är lite tungt att hålla koncentartionen upp men jag måste ju! Speciellt när jag ska jobba tis, ons och tors i Hagfors. Men jag ser verkligen fram emto torsdagskvällen så jag, Eve och Ree ska på FBK-Hv och se när de skorrande "Bulls" från stryk i vår finfina arena! Hoppas jag iaf! Det är hemmapremiär för mig denna säsong så det ska bli kul! Sen kanske det bär av ner mot Jönköping och lite jobb som postis. Alltid skönt om det ramlar in lite extra pengar. Speciellt när jag har ljuva planer för våren! Men man vet aldrig! Måste ju bli klar med examensarbetet också. Jag tror egentligen inte att det är några porblem. Ska bara tvinga mig att starta så ramlar det nog på som sagt!

Har varit ute på en skön promenad med Ree! Vi har lovat varandra att dra ut varandra nu så vi inte fastnar i våra grottor och inte får luft! Tror man måste få det och röra lite på sig för att man ska orka detta över huvud taget! Sen har jag ätit en ljuvlig middag som jag hittade på själv! Så ibland undrar jag om jag inte var mästerkock i mitt förra liv ändå!?! Man kan ju alltid hoppas!
Men nu ska jag dra mig mot soffan där en tekoppväntar! Eller förlåt, Anneli! En kopp te! Jag ska lära mig det, så småning om hoppas jag! Kanske lyxar till det och tar lite daim också?!
Men imorgon som sagt bär det av upp te Trollskogarna och jobb!
Nu måste jag gå å snyta mig! =)
Ha det toppen nu alla! Så skriver jag mer när jag har nåt spännande att berätta!
kram och hej svejs!

I´m still standing...

Hey hey hey!
I´m back!
Nu har jag varit ute ppå vift och åter hittat hem! Jag har hunnit med en resa till Turkiet (igen) en resa till Örebro och en underbar helg med underbara vänner! Samt att startat upp mitt examensarbete! Vem ligger på latsidan? Who, me?! Skulle inte tro de!

Har iaf hunnit med en tripp till värmen och det var lika underbart denna gång! Fick sms om att det snöade på hemmaplan så det känndes extra skönt! Visst det kom en och annan regn- och åskskur men vad gör det när det senare sken sol över hela min värld! Lagom till flygresan hem blev jag dyngförkyld och har levt med det sedan dess. Under den gånga veckan har min närhet kunnat njuta av lite mer tystnad från min sida då jag varit hes och tappat rösten totalt! Men det stoppade inte mig från att ha ett par underbara dagar hos Malin och Jonas. Jag kom lagon till Örebro där mina älskade vänner Malin och Elin mötte upp mig och vi traskade direkt till Java för frukost som blev tre timmar lång! På kvällen åkte jag, Malin oxch Jonas med några av Malins vvänner till Coren där Mårten Andersson hade stand up uppträdande! Rolig kväll kan jag säga!
Torsdagen spenderades mesta dels i lägenheten för plugg och senare en njutningsfull middag med underbart sällskap! Ett till härlig dag spenderades i Örebro med hemresa och kvällen avslutades hemma hos Ree med hembakt pizza och lite vin!
Igår bestämde jag och tjejerna att vi skulle ha mat- och vinmys, vilket det blev! Det blev vin för tredje kvällen i rad!  Inte för att jag klagar! Imorgon drar en ny hård arbetsvecka igång! det vankas hårplugg med examensarbete, tripp till Hagfors för jobb och förberedelser inför intervjuer, sen blir det hockey på torsdag!
Har även lite planer för v. 48 också! Ska åka till allas vår underbara Bengan! Haar saknat dig och ser fram emot vår lilla helg!!
Här kommer lite kort från veckan och den första snön för mig denna säsong!
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och kolla klart på söndagsfilmen!
Kraam på er alla och ge mig lite energi för examesnarbetet, tack!
Min härliga vänner!
Första kortet är mina värdar för veckan, sen kommer första snön och Ree mitt i det! Malin under vår mysmiddag! Jag i snöyran! Malin och jag påkomna med att äta choklad och sista kortet! Min kommande utsikt?!

RSS 2.0