På resande fot!

Hey hey hey!
Det har gått två helger och många många mil här emellan! Jag har varit hos farmor med pappa, Nea och Alfred. Farmor blve mycket glad över att träffa sitt barnbarnsbarn! Å det var värt varenda minut där! Vi spenderade en härlig helg i Huskvarna hos faderskapet och underbara Anneli! Jag sydde en kjol till Vera och vi njöt av vädret. Nea och jag tog oss ensamma ut till A6 på en shoppingrunda, medan Alfie var hemma på Kärrebacken! Jag och Nea satte oss i en ren bil för att bege oss hem till Värmland igen. När vi kom fram var inte bilen lika ren, men det bjöd på många skratt!

                
Skorna är juklappen hon fick. De matchade ju precis så bra, enligt lilla Vera sm jag tror svävade moln i denna rosa/glittriga utstyrsel.

Jag åkte hem på måndagen för att jobba igen! När jag jobbat pkte jag till Hagfors och hann med specialöppethus på Janssons möbler! Sen bar det av hem och mys med familjen! Ännu mer mys på fredgasförmidag! Jag, Alfred och nea tog det lugnt! Sen var det bara att åka ner till Karlstad för att påbörja resan till Göteborg! Vi åkte bil dit! Å vilken biltur sen. Kan det bli annat än lyckat med 4 glada tjejer och en toppenchaufför i form av Johan!?
När vi kom fram så hade Emelie ordnat middag! Vi hade slappfredag med tacos och massage! Tidigt lördag var vi ordnade och organiserade, mätta och belåtna reda att bege oss ut på äventyr. Jag och Anna hade till och med redan ordnat allt inför kvällens bestyr!
Vi satte oss på en spårvagn för att se lite vidder, besteg Ramberget, vandra lite av och till i delar av Göteborg...fram tills vi fick en uppenbarelse och kom fram till det vi väntat spänt på i en ungefär en vecka! KAKBUFFÉ!!!!!!

                    

                                    
En heeeeeeeeeeeeeeeeeel buffé med bara kakor! Vilken lycka! När vi gick på Ramberget dividerade vi om hur många olika kakor vi skulle orka äta. Det höll inte för någon utav oss. Vi gick in i väggen allihop kan jag säga. Utom Emelie som tog det nyttigare alternativet och åt en smarrig baugette och sallad!
Vi strosade och försökte få ner kakorna ordentligt i magen. Avenyn nästa! I skönt solsken vandrade vi och efter en kort stund var det dags för nästa matstopp. Sushi! Jag och Norda tog med oss vår mat, liksom erika och Emelie. MEN..vi åkte åt olika håll! Jag och Anna skulle ju på höjdhoppstävling med Holm och Sjöberg!  Ååå vad underbart roligt vi hade! Vi var som 20-åringar när vi efter tvälingen fick träffa, Brolin, Leijnegard, Holm mfl! Det var många där! Glada i hågen gav vi oss vidare till en fest där Emelie och Erika väntade med vår packning med partykläder! Så vi svidade om och gjorde Göteborg!
Nu är jag så trött efter flertalet mislyckade resor och en slitsam helg i Göteborg! Men om jag har haft kul...OM jag har haft kul! Tack tejer! Anna, Emelie och Erika! Ni är TOPPEN...utan er hade denna helg inte varit nåt!
Stooooor kram till er från mig!

Är våren på G mån tro?!

Hey hey hey!
Jag sitter nu med en fråga! Är våren på G nu mån tro?! Eller är detta bara ännu en gång man tror att snön för denna vinter skall sluta singla ner från skyn?!
Kan man få snjuta av lite fler soliga timmar, folk som sitter lutandes mot solen och ler?! Någon som vågar att ta av sig mössan, stoppa vantarna i fickan och kanske kanske vara lite wild and crazy och öppna  upp lite i halsen!?

                                             

Jag hoppas hoppas innerligt att detta nu sker!
Karin börjar iaf tröttna på mitt tjat om solen! Solen som ska skina i mitt liv igen, inom 6 veckor! Karin! Jag lovar från och med nu ska jag tjata mindre om vårkläder och tygskor =)
Jag är som vanligt på väg någon stans! Imorgon ska jag jobba på Hälsinggårdsskolan igen! Sedan är det bara hem för att packa och en god natts sömn och på fredags morgon ska jag sätta mig på tåget för att bege mig till Katrineholm för att möta upp delar av klanen Wennberg och Eriksson! Jag och min far kommer ungefär samtidigt till K-holm där vi ska invänta Nea och lille Alfie som ska möta upp oss för att vi ska åka till farmor! Alfie ska få träffa sin gammelfarmor! Får se hur detta går! Sedan ska jag, pappa, Alfred och Nea åka ner te Huskvarna där vi ska spendera helgen! Uuuunnderbart ska det bli!

Sedan är det bara att blicka framåt mot en ny vecka bestående av lite jobb och sen sist men inte minst en tripp te Gbg med glada Norda! Vi ska se Holm spöa Sjäberg! Sen utgång i storstan! Hoppas vi småstadstjejer klarar det!

Jag böjar finna mig tillrätta i vardagens trisstes i Falun, men jag saknar mina vänner i Karlstad enormt! You don´t know you will miss it ´til it´s gone! Then som sa det visste inte hur rätt han/hon hade! Ok...ni är ju inte borta för all framtid! Men ni saknas liksom här i vardagen! Våra tedricka-kvällar, Desperate-mys mm! Alla dumma idéer vi haft genom åren!
Å när det är Tisdag och MM är det oxå en stor saknad! Av mys, massage, te och scones OCH en MASSA skratt så klart!
OJ, nu slog det mig en sak! Hur ska jagg klara av att möta våren utan att sitta i solen med popcorn från en sopsäck och dricka PP ur flaska?!
Ni saknas mig!
Puss å kram alla älskade!
                     
                         

Home at last!

Hey hey hey everybody allihopa!

Nu är jag hemma efter att ha träffat min lilla prins! Nu kommer alla andra killar ha en svår måttsock att mäta sig med. För denna lilla kille kan få mitt hjärta att smälta av att bara titta, sen låta ögonen glida i kors, eller bara helt enkelt rätt och slätt ligga i min famn och sova! 
 

Det var en lång resa i snöyran! Det tog längre tid än beräknat pga av Vasaloppshysteri här uppe i krokarna, men väl hemma kan jag kura ihop mig och dricka te!
Jag har försökt att vara en bra syster och hjälpt minn underbara syster och hennes familj. Som Nea uttryckte det i telefon när någon frågade om jag hjälpte till "jaaa då och hon får betalt i Alfred-snoos!" VEM skulle inte jobba på som en tok då?!

Förlåt Johanna, men jag måste bara berätta om Tele2 och hur onödiga de är! I min lägenhet i K-stad hade jag bredband och hemtelefoni hos dem. Sade upp det i Oktober 2009 så att jag inte skulle behöva dras med dem när jag flyttat. Men så är nu inte fallet. Jag har fått en räkning på den fasta avgiften på bredbandet som jag ska betala. Jag ringde dit och frågade om man inte betalar det i förskott?! Jo men visst gör man det fick jag till svar! Jaaa men ursäkta frågan, men varför ska jag då behöva betala för perioden 5/2-6/3?! jo för att du sade upp bredbandet precis när fakturan skickades ut. Så nu ska du betala denna, så får du pengarna tillbaka nästa vecka. Ring oss då så sätter vi in pengarna på ditt konto! Är det bara i mina öron det verkar totalt onödigt!?
Men jaja..som jag har lovat Johanna så ska jag inte slösa energi på detta utan bara betala, vara nöjd å få pengarna tillbaka!
Har förresten krånglat med Kau (nån som är förvånad)?! Mitt betyg från kursen IKT och lärnad ehade inte blivit registrerad av någon anledning. Så nu ett halvår efter fick jag VG på kursen. Det visade sig att jag hade ett länkfel i min portfolio pga av att jag döpt ett dokument med å ä ö, men det har aldrig kommit till min kännedom. Men hyvens som jag är har jag ordnat det och skickat in! Rätt ska vara rätt!

Jag har även haft min första tenta i engelska! Det fick som smort och ett VG även där är att hämta! Full pott! Denna vår kommer ju bara vara föööör underbar!
Jag börjar få liite pirr nu iaf i och med att det bara är 8 veckor kvar till jag får se solen som är lite starkare än vårsol! Ska bli skönt!
Nu ska jag njuta av mitt te och invänta mor som kommer hem snart!

Kraam till er alla!

RSS 2.0